Blog Detay
Anasayfa / Blog / Teknik Bordro Hizmetinin Faydaları

Teknik Bordro Hizmetinin Faydaları

 

Bordro,her şirket tarafından periyodik olarak hazırlanmak zorundadır.

Bordro süreci çok önemli bir süreçtir, çalışanlar bordro hataları ve usulsüzlüklerden dolayı endişe duyabilirler. Bu nedenle bir şirket bordroyu zamanında ve doğru bir şekilde hazırlayıp tahakkuk ettirmelidir.

Yeni iş dünyasında artık bordroloma hizmetini de outsource edebiliyorsunuz.

Outsourcing her alanda tercih edilmekle birlikte insan kaynakları bordrolama tarafında da dünyada oldukça sıkça kullanılmaktadır. Şirketler artık bordro süreçlerini danışman bir şirkete devrederek ilerlemeyi tercih etmektedirler.

İhtiyaçlarını outsource ederek ilerlemek, firmalara birçok avantaj sağlar. Bordro süreçleri küçük işletme sahipleri için büyük bir yük oluşturabilir ve istenmeyen stres yaratabilir. Bordroların yasaların ön gördüğü çerçevede hazırlanmamasından dolayı iş verenler devlet tarafından yaptırımlarla karşı karşıya kalabilmektedirler.  Doğru bir bordrolama hizmeti veren firmayla çalışmak sizi bu risklerden kurtarır.

Bordro sürecini outsource etmek size; hata payını azaltmak, güvenliği artırmak, maliyeti azaltmak, hukuki gelişme ve düzenlemeleri hızlı şekilde takip etmek gibi avantajlar sunar. Şirketinizin maliyetlerini düşürerek ve iş süreçlerini iyileştirerek asıl işlerine yoğunlaşmak için tercih edilen ve yaygın olarak başvurulan yöntemlerden biridir.

Dışarıdan bordrolama hizmeti almak, yeni bir bordro uzmanı aramaktan çok daha kolay bir yöntemdir. Dışarıdan bordrolama hizmeti aldığınızda tüm işlemler hızla yapılır ve çok kısa bir zamanda istediğiniz hizmeti almaya başlarsınız. Tek yapmanız gereken doğru bir firmayla çalışarak ilerlemektir. Bundan sonra bütün süreçler seçtiğiniz danışman firma tarafından yapılır.

Bordro danışmanları müşterilerin bordrolama süreçlerinde işe girişinden, işten çıkış işlemlerine, puantaj hesaplamasından raporlanmasına, tazminatların hesaplanmasından ödeme dosyalarının bankaya gönderilmesine, yasal bildirimlerin hazırlanıp onaylanmasına kadar tüm işlemlerinden sorumludur. 

Tüm süreçler müşteri tarafından belirlenen yetkili/yetkililerle birlikte yürütülür.

Personel maliyetleriniz yüksekse, çalışanların işyerinde maaş / ücret gizliliği yoksa bordrolama hizmeti almanızın zamanı gelmiş demektir. Tecrübeli bir ekiple, riski ortadan kaldırıp, daha az maliyet ile doğru bir bordro hizmeti almak size avantaj sağlar.

Contact Us

Contact for all kinds of information

Contact for all kinds of information